Friday, 19 August 2011

new friend :)

full name Afifa Amran . short name dinie call her eifa . sweet 15 teen . currently stay at jb . she's taken already by capital F . she's cute , right ? sape cakap dea not cute , dinie babap awak . huhu . dinie kenal eifa baru hari nihh and only in fb . memang rapat gile2 lhaa macam kenal dahh lame . hope dapad meet eifa one day . sauang awak ketat2 lhaa !

Thanks Fara :)

maybe korang kenal sape budak nihh . sape2 yang takk kenal , dinie kenalkan . full name Farra Shafeeqa bt Noor Hadi . short name fara . sweet 14 teen . stay at tkj . maybe not taken yet . yes . dea nihh gile2 + suke sound orang depan2 . even perangai dea yang gile2 tuu , dea nihh baek jugak . dea one of orang yang help dinie edit blog dinie . best dapad kawan macam fara nihh . sayang kau lhaa kawan .



Thursday, 18 August 2011

Cinta Muka Buku Dinie . :)

today , actually dinie dalam mood yang agak2 pening kepala . maybe korang nakk tau sebab ape mood dinie today macam tuu . for somebody yang nakk tau , okayy , dinie free saje nakk story kad korang and for somebody yang takk nakk tau , shuh shuh . pergi main jauh2 . dinie takk nakk kawan awak . haha . okayy . berbalik pade story yang dinie nakk story kad korang today . maybe korang pernah dengar lagu cinta muka buku by najwa latif , right ? lagu yang now korang tengah dengar dalam blog simpe dinie . :) actually lagu tuu berkait jugak dengan life seharian dinie . ~mamat2 yang nakk kenal dengan dinie dalam facebook macam biase , susun ayat yang terbaik untuk dinie . kadang2 mereka cakap yang mereka kenal dengan dinie . pelik jugak . sampai ade yang suka suki mintak couple dengan dinie . nakk ajak jumpe puwn ade . kadang2 sampai pening kepala melayan kerenah mereka tuu . plus pening nakk fikir care macam mane nakk tolak *permintaan couple mereka . maybe girl2 yang cantik+comel komfem pernah kena cinta muka buku macam dinie (dinie takk cantik+comel macam anyone girl2 yang more3 cantik+comel tuu.)kalau takk percaye jugakk , tanye lhaa dinie . tuu puwn if korang rajin . actually statement nihh bukan sebab dinie nakk bangge dengan story about dinie . hope korang semua jangan salah faham yup . :)

Wednesday, 17 August 2011

New Best Friend :)

this gurl is syafika . short name dinie call her pika . sweet 14 . dinie and pika takk berape nakk rapat sangat coz dea school petang , dinie pulak school pagi . that's why kitorang takk rapat sangat . btw , dea nihh memang baek gile2 same with dinie~(ahaha . dinie perasan saje) and otak puwn gile2 . sayang gile2 and ++ kad pika !

Duduk Tengah Panas . ==' :(

macam biase rutin harian dinie , balik saje dari school , terus campak baju school yang busuk2 tuu . hehe.. then , buka tv yang takk seberapa nakk besar tuu , and buka pula channel 713 (MTV) . ape lagi , dinie puwn tengok video2 baru + buka sound kuat2 sampai kene marah dengan jiran sebelah . kesian dinie . tengah penat2+ngantuk , kene plak dengar jiran sebelah tuu membebel non stop macam orang gile yang cakap merepek meraban tuu . pening2 ! btw , dinie bukan nakk story pasal jiran dinie yang kuat membebel mengalahkan mama dinie tuu . actually dinie nakk story kad korang about ape yang happen kad dinie hari nihh . memang malu gile2 lhaa . okayy , macam nihh story nye . tadi , macam biase dinie and bestie dinie ziha and aisya berjalan2 pegi surau . baik kan kami nihh ? hehe . time tuu , subjek agama . boleh pulak dinie lupe nakk buad homework ustazah yang garang2 tuu . ape lagi , dea puwn marah lhaa dinie yang kecik2 nihh and dea puwn suruh dinie duduk kad tengah2 panas tuu . fuhh ! memang panas gile2 . dahh lhaa tengah puase , memang kene banyak2 bersabar lhaa , rite ? ramai budak2 kelas dinie yang kene denda same macam dinie . so , dinie ramai orang lhaa yang teman dinie tengah2 panas tuu . hehe .. dinie siap tanye budak kelas dinie tuu . muke dinie nihh berminyak ker takk . naseb baek lhaa dea cakap takk . haha . ape puwn takk bole , rite ?

Monday, 15 August 2011

Brother Aiman ~ Dinie Sygg Abg!!

pic2 yg kad ats nihh cute2 , rite ? nihh Brother Aiman . short name puwn org call dea aiman . now , brother aiman nihh 16 years . mude lgy . :)brother aiman stay kad kg . jawa . jauh jgkk lhaa from house dinie . brother aiman nihh mmg caring gile2 . dinie knl dea dahh lame . mmg rpt gile2 . first time knl dea , engatkn age dea dlm 14/15 coz face dea mmg mcm budax kecik . hehe . sory brother aiman . :) miss gile2 kad dea ! sygg brother aiman sangat2 !!




Dinie Ketod ! =="

korng rse laen mcm takk time tgkk blog dinie nihh ? hehe . blog dinie dahh tukar lhaa sygg . bestie dinie, ziha yg help dinie tukar2 sume nihh . blog dinie takk secantik+secute blog2 korng sume , rite ? haish . dinie bkn nakk story morry kad korng about blog dinie nihh but dinie nakk story kad korng about what had happen kad kls dinie tdi . sape2 yg stu kls dngn dinie msti tau ape yg jdi , rite ? tdi kad kls , teacher dinie sruh susun meja mcm time have exam . korng msti tau meja time exam susun mcm mane , rite ? mmg takk syok gile lhaa kn . tpy terpakse jgkk lhaa ikod ckp teacher dinie tuu . sape2 yg knl dinie komfem tau tinggi dinie camne , rite ? dahh gitu , kne plak dduk kad blakng . komfem lhaa takk nmpak . mmg frust gile2 . dahh bestie dinie tuu kesian kad dinie yg kne diri time kne tulis ape yg cekgu tulis kad depan coz mmg takk nmpak . mmg takk best lhaa ape yg jdik kad dinie hri nihh . even kne dduk kad blakng , dinie dapad jgkk dduk beside bestie trsygg dinie . :) sygg awq ziha !